Rea.se – en erbjudandesida med allt i ett

Då var det dags för ännu en sida riktad till de som vill göra ett klipp. Denna gång heter den Rea.se och slår ihop alla tre koncepten. Först är det en enkel rea-tjänst där du som e-handlare kan slänga upp dina prissänkta produkter. Sedan är det en sida med tidsbegränsade erbjudanden för att stressa kunder till köp. Till sist är det även en deal-sida likt Groupon och Letsdeal.

För att göra detta, i våra ögon röriga, system enkelt använder de tre färger. Röd, gul och grön där varje färg representerar ett av koncepten. Deras slogan verkar även vara "Vilken färg du än är - gör du en bra affär!".

Annons

Vi frågar oss var alla dessa sidor kommer ifrån. Vi tänker även på Pruta.se som vi nyligen skrev om och alla olika erbjudandesidor som dyker upp. Groupon, och även investeringarna i Fyndiq, verkar ha fått folk att se guld i dessa deal- och rea-sidor .

Rea.se nämner dock att de inte tar ut någon provision på dealsen (grön färg) och det mesta verkar vara gratis. Vi har inte lyckats lista ut var de tjänar sina pengar någonstans, kanske att de först vill skapa en kritisk massa.
Vi tycker som sagt att tjänsten är lite rörig men kolla gärna in den själv här.

 

Källa: press

Annons