Releasefesten en succé: ”Ett viktigt steg mot en hållbar e-handel”

Boken går nu att köpa.

I dag på eftermiddagen så samlades ett 50-tal hållbarhetsintresserade till den digitala releasefesten av boken Resan till hållbar e-handel. Det digitala eventet leddes av vår chefredaktör Johanna Allhorn, som även varit redaktör för boken, samt författaren Mårten Sjölin.

Mårten Sjölin berättade bland annat om tankarna bakom boken och han blev sedan drillad med frågor av Johanna och publiken. Han förklarade bland annat att han tror att e-handeln kan bli motorn för en mer hållbar framtid, om e-handlarna bara spelar sina kort rätt.

Annons

Vi fick även höra ifrån Sanna Thurdin och Patrik Rees som gav en djupare inblick i organisationen Hållbar E-handel som är initiativtagare till boken. Patrik Rees prisade bland annat Apotea efter deras hållbarhetssatsningar och uppmanade alla att anta Pär Svärdsons utmaning om att bli den mest hållbara e-handlaren.

Patrik Rees berättade om Hållbar E-handel och deras arbete

Nästan alla deltagare höll sig kvar till slutet då chefredaktören avslutade det hela med en rejäl konfettismäll.

Det har varit en ära att få vara en del av den här resan. Tack till alla inblandade för att ni bidrog till att göra den här boken till verklighet. Nu håller jag tummarna för att så många som möjligt vill läsa den och att vi tillsammans tar ett av många viktiga steg mot en mer hållbar e-handel, säger Johanna Allhorn efter kalaset.

Boken går nu alltså att köpa och du kan göra det hos din favoritbokhandlare på nätet eller här direkt på Hållbar E-handels hemsida.

Annons