Resurs Bank gör stor satsning på e-handeln – öppnar i Stockholm

"En spännande förändringsresa".

Resurs Bank vill ta ytterligare mark inom e-handeln och utmana konkurrenterna riktigt ordentligt. Därför har man ny öppnat ett kontor i Stockholm med plats för 30 till 40 medarbetare.

Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingborg, men också kontor i Malmö, Borås samt Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Annons

Resurs är mitt i en spännande förändringsresa med fokus på att stärka vår position inom fram för allt e-handel och kommersiella erbjudanden på den nordiska marknaden. Det kräver hög kompetens och därför behöver vi vara på plats i Stockholm som är ett europeiskt fintech-nav. Vi kommer också närmare kunder och intressanta partners vilket är mycket värdefullt, säger Nils Carlsson, vd på, Resurs Bank i ett pressmeddelande.

Stockholmskontoret kommer även att vara del av innovations- och tech-huben The Factory, där företag, organisationer och startups samlas.

Vi kommer bli en del av en spännande och innovativ miljö vilket kommer bidra till vår förändringsresa. Vi går mot att bli mycket mer tech-orienterade och stärka vår position fram för allt inom e-handel för att skapa förutsättningar för ökad tillväxt, säger Nils Carlsson.

Annons