RevolutionRace flyttar till nytt lager – ”extremt viktigt”

De blir nya logistikpartnern.

RevolutionRace byter logistikpartner till DreamLogistics och flyttar in i deras 27 000 kvadratmeter stora och automatiserade lager i Borås, det meddelar bolagen i dag. Uppstarten sker redan i januari nästa år.

RevolutionRace globala starka tillväxt kräver en skalbar logistik, samtidigt som framtiden går mer mot automation i alla bolagets processer. Det har därför varit extremt viktigt för oss att hitta en partner med de rätta förutsättningarna som passar vårt flöde, sortiment och storlek, säger Pernilla Nyrensten, vd på RevolutionRace, i en kommentar.

Annons

Här kommer man att ha en automatiserad plocklösning såväl som en helautomatiserad packlösning.

Vi har sedan starten sagt att vi vill arbeta med snabbbväxande bolag. Bolag som förstår fördelen med mycket IT-kraft, eller bara allmänt sköna bolag. Att nu få arbeta med ett bolag som RevolutionRace, som checkar alla boxarna, är en riktig ära, säger Jonas Ahlgren, vd på DreamLogistics.

RevolutionRace omsatte 400 miljoner kronor under R12 (perioden 1 augusti 2019 till 31 juli 2020) och DreamLogistics är på väg mot 350 miljoner kronor för 2020. Dialogen parterna emellan inleddes under våren och affären knöts ihop under sommaren.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!