Rituals nya VD: ”Jag har fått en riktig crash course”

"En dröm går i uppfyllelse".

Efter tio år som vd på Rituals i Norden går nu Eduard van Santen vidare till företagets huvudkontor i Amsterdam där han ska ta sig an ett nytt ledaruppdrag. Joakim Klingsell är den som tar över vd-rollen i Norden. Han kommer närmast från Scandinavian Service Partner där han var vd i drygt fem år.

Jag är otroligt glad över att Joakim tar över stafettpinnen. Jag känner att han är helt rätt matchning med Rituals kultur, säger Eduard van Santen i ett pressmeddelande.

Annons

Joakim Klingsell tillägger:

En dröm går i uppfyllelse. Jag har varit ”ritualized” sedan jag kom i kontakt med varumärket och alla produkter första gången för åtta år sedan. Mina personliga värderingar och hur jag försöker vara som ledare stämmer väl överens med Rituals ledord, säger han.

I sin nya roll förväntas Joakim växa företaget både online och i den fysiska verkligheten, vilket han ser fram emot. Men han medger samtidigt att det på grund av coronapandemin är en speciell tid att ta över vd-rollen.

Jag har fått en riktig ”crash course” i digitalt ledarskap eftersom i princip alla på huvudkontoret arbetar hemifrån just nu. Vi har ju dock förmånen att kunna hålla alla våra butiker öppna och vår butikspersonal kan möta våra kunder där ute. Det är ju faktiskt de som är och gör Rituals till vad det är, säger Joakim Klingsell.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!