Rullar ut fri hemleverans i hela Sverige: ”Känns angeläget”

Vill nå semesterfirarna.

Matsmart rullar ut fria hemleveranser i hela Sverige. Tidigare har erbjudandet bara gällt i storstadsområdena, men det blir det alltså ändring på nu. Hemleveranser har blivit väldigt relevanta den senaste tiden och nästan blivit till ett måste för många e-handlare.

Kostnadsfri hemleverans till hela Sverige är något vi jobbat på att få till under en tid. Det känns extra bra att kunna lansera detta nu, när många kommer att semestra i Sverige. Oavsett var man bor och om man stannar hemma eller åker till sommarstugan kan man nu få sin mat levererad fram till dörren, säger Josefin Fridstrand, Sverigechef för Matsmart, i ett pressmeddelande.

Annons

Matsmarts leveransmodell räknar ut fraktkostnad baserat på ordervärde, samt tar hänsyn till orderns volym. Så ett större ordervärde innebär att fler lådor levereras utan kostnad.

Våra kunder finns över precis hela landet och faktum är att vare sig Stockholm, Göteborg eller Malmö är på topp fem listan över de regioner där vi vuxit mest under de första månaderna i år, så det känns angeläget att vi kan ha ett riktigt bra erbjudande till hela landet, säger Josefin Fridstrand.

Annons