Search
Close this search box.
ANNONS

Rum21 möblerar om med ny sajt för samtliga butiker

Rum21 möblerar om med ny sajt för samtliga butiker
Picture of Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Dela artikeln:

Rum21, som ägs av e-handelskoncernen CDON Group, har lanserat en ny nätbutik för samtliga sina nordiska butiker. Genom ny design med fokus på ökad inspiration, förbättrad navigering och filtrering hoppas man att den nya sajten ska höja shoppingupplevelsen för kunderna.

ANNONS

CDON Groups modestjärna Nelly.com, lanserade nyligen en ny webbutik och kort därefter en ny mobilvänlig sajt. Nu hakar koncernens möbelbutik på med en ny sajt för alla sina nordiska butiker, rum21.se, room21.no, room21.fi och room21.dk

Lanseringen av nya Rum21.se är första delen i en tvåstegslansering. I nästa skede lanseras en responsiv anpassning av den nya sajten för att underlätta för kunder som vill handla på Rum21.se via mobil eller surfplatta.

Navigera efter rum

På den ny sajten har man lagt stort fokus på navigering och filtrering för att kunderna ska hitta vad de söker. Navigeringsmenyn har centrerats och filtreringsfunktionen förtydligats, det går nu även att filtrera på det rum man söker möbler eller inredning till.

En kund som exempelvis är på jakt efter belysning till sovrummet kan nu snabbare och på ett enklare sätt hitta relevanta produkter.

- Vi har lyssnat på våra kunder. En stark önskan från dem har just varit möjligheten att kunna navigera bland produkter beroende på vilket rum som skall möbleras. Därför vill vi med nya Rum21.se förenkla för våra kunder att hitta rätt möbler, belysning och inredningsdetaljer, säger Fredrik Palm, VD för Rum21.

Källa: Press