Så kan influencer marketing hjälpa ditt företag öka försäljningen inför högsäsongen

Hösten och vintern är i antågande och för många e-handlare innebär detta högsäsong. Om man någon gång ska synas rejält och mycket så är det nu! Med influencer marketing kan du nå ut till din målgrupp och se till att tusentals personer hittar till din e-handel - Och det är lätt att komma igång.

Både Black Friday och julhandeln står för dörren och det är då många e-handlare gör hela sin årsvinst. Därför är den här tiden på året den absolut viktigaste när det kommer till att ha en effektiv marknadsföring på plats. Du vill nå ut till din kundmålgrupp och se till att du syns så mycket som möjligt under dessa kritiska månader.

Hur lyckas man då med detta? Traditionell marknadsföring med reklam och annonsplatser kan hjälpa dig synas inför en bred publik men är ofta extremt kostsamt. För små och medelstora företag kan en så dyr kostnad vara svår att rättfärdiga i budgeteringen.

Oavsett om du driver en stor eller mindre stor e-handel så finns det endast fördelar med att implementera en kostnadseffektiv marknadsföring som dessutom är kraftfull. Få metoder kombinerar dessa två faktorer så väl som influencer marketing. 

För att få en så bra ROAS som möjligt så bör du outsourca influencer marketing till företag som är experter på området. Ett sådant företag är OnlineFactory.

När du outsourcar influencer marketing med OnlineFactory får du en skräddarsydd lösning anpassad efter just din verksamhet. För dig som kund kan ett influencer marketing-projekt i stort sett automatiseras helt, då OnlineFactory kan sköta hela biten från att hitta rätt sorts influencers till att kontakta dessa och driva igenom samarbeten å era vägnar.

Med endast timpris för personen som jobbar för dig har du nu en otroligt kostnadseffektiv lösning. 

Att komma igång är snabbt och enkelt. Kontakta OnlineFactory för att boka in ett förutsättningslöst möte, varpå du får ett konkret förslag som är helt skräddarsytt efter ditt behov. Ledtiden för uppstart är väldigt kort och din influencer marketing kan komma igång så gott som omedelbart.

Missa inte chansen att ta fler marknadsandelar under hösten och vintern 2021 – Visa din målgrupp att du finns och låt influencers hjälpa dig nå ut!

För mer information om hur influencer marketing går till i praktiken, vänligen kontakta OnlineFactory direkt på info@onlinefactory.se eller besök www.onlinefactory.se