Sängkungen får tre nya toppchefer – han blir ny e-handelschef

Laddar för expansion.

Kungsängen meddelar idag att man anställer tre nya toppchefer. Företaget tar in en ny CFO, expansionschef och e-handelschef. De två senare är nya tjänster på företaget.

Företagets sägs vara i stark expansion där bland annat antalet butiker utökats den senaste tiden.

Annons

Nu fortsätter tillväxten i form av nya tjänster på just huvudkontoret och till ledningsgruppen, skriver bolaget.

Och att man tar in en e-handelschef innebär förstås att ambitionerna på nätet skruvats upp.

Till rollen som e-handelschef har Kungsängen rekryterat Ola Benemark. Ola har över tio års erfarenhet av rollen som e-handelschef och kommer fokusera på att stärka upp och möjliggöra en ännu större expansion av Kungsängens digitala affär, skriver sängjätten.

Sebastian Falck blir samtidigt ny CFO och Gabriella Palmer kliver in som expansionschef.

Sebastian, Gabriella och Ola har alla lång erfarenhet inom deras respektive område och rekryteringarna är en viktig del i vår fortsatta expansion. Kungsängen välkomnar dem och deras expertis med varm hand, säger Marcus von Greyerz, vd på Kungsängen.

Företaget meddelar att de ser att allt fler väljer att handla säng och sängtillbehör via mobilen och datorn. Därför ökar man nu det digitala fokuset och "hårdsatsar på e-handeln".

Kungsängen har genomgått en fantastisk transformation i butiksledet och i sitt varumärkesarbete under de senaste åren. Därför ser jag nu fram emot att vara med och bidra till samma transformation i vår e-handel och digitala kanaler, säger Ola Benemark.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!