Search
Close this search box.
ANNONS

Scandinavian E-business Camp till Stockholm

Scandinavian E-business Camp till Stockholm
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Scandinavian e-business camp, som anordnas av plattforms-leverantรถren Jetshop, kommer till Stockholm i hรถst. I slutet av oktober anordnas SEBC Stockholm som ett intensivt 1-dagsevent men ambitionerna รคr stรถrre รคn sรฅ.

ANNONS

I fรถrra veckan gick fjรคrde upplagan av Scandinavian e-business camp av stapeln i Gรถteborg. E-handelskonferensen som vรคxt frรฅn 100 deltagare till รถver 800 pรฅ fyra รฅr var รคven i รฅr vรคldigt uppskattad.

Efter succรฉn i Gรถteborg har man nu tagit beslutet att i hรถst anordna SEBC Stockholm som ett 1-dagsevent.

โ€“ Efter fรถrra veckans succรฉ med Scandinavian E-business Camp i Gรถteborg, behรถvde vi inte mรฅnga dagars betรคnketid fรถr att besluta att vi kรถr i Stockholm. Utvecklingen inom e-handeln gรฅr extremt snabbt. Dรฅ gรคller det att ligga frรคmst och vรฅga ta snabba beslut, sรคger Stefano Crozzeli, fรถrsรคljningschef pรฅ Jetshop och eventgeneral fรถr SEBC.

Jarno pratar om sin nya satsning

Stockholmsupplagan av SEBC kommer att รคga rum den 23:e oktober pรฅ CityConference-Center Stockholm. Eventet genomfรถrs i samarbete med Posten och DIBS och nรฅgra av de klara talarna sรฅ hรคr lรฅngt รคr Arne Andersson, e-handelsspecialist pรฅ Posten och Nellys grundare Jarno Vahatapio, som kommer att berรคtta om sitt nya hemliga projekt.

โ€“ Vi har fรฅtt sรฅ mรฅnga fรถrfrรฅgningar frรฅn fรถretag i Stockholmsregionen sรฅ det kรคnns naturligt att vi vรคxer med ett event till. SEBC STHLM 2013 รคr ett intensivt 1-dagsevent, men vi har givetvis samma ambitioner med eventet i Stockholm som det vi genomfรถr i Gรถteborg, sรคger Stefano Crozzeli.

Kรคlla: Press

Dela artikeln: