Scandinavian E-business Camp till Stockholm

Scandinavian e-business camp, som anordnas av plattforms-leverantören Jetshop, kommer till Stockholm i höst. I slutet av oktober anordnas SEBC Stockholm som ett intensivt 1-dagsevent men ambitionerna är större än så.

I förra veckan gick fjärde upplagan av Scandinavian e-business camp av stapeln i Göteborg. E-handelskonferensen som växt från 100 deltagare till över 800 på fyra år var även i år väldigt uppskattad.

Efter succén i Göteborg har man nu tagit beslutet att i höst anordna SEBC Stockholm som ett 1-dagsevent.

Annons

– Efter förra veckans succé med Scandinavian E-business Camp i Göteborg, behövde vi inte många dagars betänketid för att besluta att vi kör i Stockholm. Utvecklingen inom e-handeln går extremt snabbt. Då gäller det att ligga främst och våga ta snabba beslut, säger Stefano Crozzeli, försäljningschef på Jetshop och eventgeneral för SEBC.

Jarno pratar om sin nya satsning

Stockholmsupplagan av SEBC kommer att äga rum den 23:e oktober på CityConference-Center Stockholm. Eventet genomförs i samarbete med Posten och DIBS och några av de klara talarna så här långt är Arne Andersson, e-handelsspecialist på Posten och Nellys grundare Jarno Vahatapio, som kommer att berätta om sitt nya hemliga projekt.

– Vi har fått så många förfrågningar från företag i Stockholmsregionen så det känns naturligt att vi växer med ett event till. SEBC STHLM 2013 är ett intensivt 1-dagsevent, men vi har givetvis samma ambitioner med eventet i Stockholm som det vi genomför i Göteborg, säger Stefano Crozzeli.

Källa: Press

Annons