Shelfless – den perfekta fulfilmentlösningen för din nätbutik

Att kunna sköta en nätbutik utan att behöva lägga en massa tid på att hantera lager och all logistik låter nästan för bra för att vara sant. Men med Brings nya fulfilmentlösning Shelfless är detta nu möjligt för alla nätbutiker, stora som små.

Shelfless är Brings allra största satsning på effektiva, flexibla och gröna logistiktjänster för nätbutiker. Enkelt förklarat innebär tjänsten att du låter Bring ta hand om varumottagning, lagring, plockning, packning och returhantering åt dig. Så kan du lägga din tid på andra saker, som att bygga ditt varumärke och öka tillväxten.

”Shelfless är en tjänst som hjälper nätbutiker oavsett storlek med att nå sina ambitioner både på den lokala och den nordiska marknaden”
Tobias Åbonde, ansvarig för Shelfless hos Bring

- Vi plockar, packar och levererar varor för många nätbutiker. Även internationella nätbutiker som vill sälja sina produkter till nordiska konsumenter kan använda Shelfless, säger Tobias.

Med Shelfless får alla nätbutiker möjlighet att dra fördel av ett högautomatiserat fulfilmentlager i världsklass, vilket gör att både stora och små nätbutiker med fördel kan använda Shelfless utan att behöva investera stora summor själva.

Tobias Åbonde, ansvarig för Shelfless på Bring

Nätbutikens bästa vän 

Shelfless ska upplevas som det bästa alternativet på marknaden för att möjliggöra tillväxt genom hela livscykeln, från uppstart till en stor nätbutik.

- Tjänsten består rätt och slätt av en digital och en fysisk lösning som harmoniserar med varandra. Runt omkring i Norden har vi ett stort antal lager, så kallade “Fulfilment Centers”, och transport- och returlösningar som kan användas av flera hundra nätbutiker samtidigt, förklarar Tobias.

Detta innebär att alla nätbutiker som använder sig av Shelfless får samma lösning som de stora giganterna på marknaden, och därmed ges samma förutsättningar för att lyckas med sin logistik och sina leveranser. Det är en viktig parameter för nätbutiker som har höga krav på just sina leveranser.

Grön framtid

Shelfless ger din nätbutik en möjlighet att växa utan att du behöver investera i ett eget lager, automatiseringslösningar och IT-system. Med fulfilmentlösningen Shelfless får du en partner som känner till den nordiska marknaden och kan bidra med god stöttning hela vägen. 

Bring har redan byggt lager i Oslo och Stockholm, just nu bygger de även ett nytt helautomatiskt lag i Köpenhamn. Med lager i tre av Nordens största städer kan nätbutikerna med hjälp av Shelfless komma närmare konsumenterna, och därmed minska leveranstiden på varorna som skickas. 

Majoriteten av leveranserna kommer att ske fossilfritt och med elfordon. Alla “Fulfilment Centers” har solceller på taken och använder grön el. Hela Shelfless-konceptet är baserat på en delningsekonomi och konsolidering med många kunder på en och samma plats där man kan dra nytta av många leveranser till slutkonsumenten.

Shelfless är en kostnadseffektiv totallösning för lagerhantering och leverans som kan växa tillsammans med dina behov.

Några fördelar som du får med Shelfless: 

  • Tillgång till ett lager med fullständig översikt av dina varor
  • Flexibla, snabba och gröna leveranser och returer över hela Norden 
  • Du slipper plockning, packning och ta hand om returer 
  • Möjliggör för flera miljoner människor att få samma dag-leveranser i Stockholm, Oslo och Köpenhamn

Vill du veta mer om Shelfless?

Hör av dig till Bring så kan de berätta mer om deras fulfilmentlösning och vad den kan göra för dig och din nätbutik.