Sibas tidigare webbchef återvänder som marknadschef

Marina Davarinou som tidigare jobbat som e-handelsansvarig och webbchef för Siba återvänder nu som marknadschef, efter en paus på företaget Appello som just marknadschef.

Marina kommer nu ta över det älskade, och hatade, reklamkonceptet "I Fabians Värld" samt ”Alltid samma låga pris i butik som på Siba.se”.

Annons

Marknadsavdelningen hos Siba jobbar tydligen för fullt med omställningen till att bli ett multikanalsföretag. De jobbar även direkt med utformningen av e-handeln.

– Jag kommer först och främst fokusera på att få ut de budskap som SIBA måste förmedla för att möta kundernas krav och förväntningar på oss och säkerställa att vi hela tiden jobbar med ett öra mot marken . Den svenska hemelektronik-marknaden präglas av ett pris- och marknadsföringskrig, vilket kräver att vår marknadsorganisation står rustad för att fortsätta kampen mot de internationella aktörer som verkar inom vår bransch. Det ska bli mycket spännande att ta mina erfarenheter vidare in i ett nytt SIBA som det satsas mycket på, säger Marina Davarinou, marknadschef SIBA.

Källa: Press

Annons