Siba.se levererar inom en timme med urb-it

Siba inleder ett samarbete med leveranstjänsten urb-it. Något som innebär att hemelektronikkedjan inom kort kommer att erbjuda miljövänliga 1-timmesleveranser till kunder som befinner sig inom Stockholms innerstad och Hammarby Sjöstad.

Snabba leveranser är ständigt på tapeten och på senare tid har de även letat sig till Sverige. Bring erbjuder e-handelsleveranser inom en timme i Stockholm, Oslo samt Köpenhamn och nyligen lanserades urb-it. En Uber-inspirerad tjänst för snabba e-handelsleveranser.

Nu har den senare fått en riktig baddare på kroken, nämligen hemelektronikkedjan Siba som med urb-its hjälp ska erbjuda 1-timmesleveranser kunder som befinner sig inom Stockholms innerstad och Hammarby Sjöstad.

Annons

– Det är mycket glädjande att kunna erbjuda denna lösning då vi vet att det svarar på en direkt efterfrågan hos många konsumenter. I England är detta leveranssätt väletablerat sen en tid tillbaka och har mottagits väl. Vi är säkra på att SIBAs kunder kommer att uppskatta och använda denna unika möjlighet leder till både nöjda kunder och miljövänliga leveransalternativ, säger Susanne Ehnbåge, vd Siba.

E-handel blir nuhandel

Beställningen görs som vanligt på Siba.se, där kunden beroende på angivet postnummer och storlek på varan eller varorna, kommer att ha möjlighet att välja leveranssättet ”bud med Urb-it 1hour” för en kostnad av 129 kronor per beställning.

Efter det plockas beställningen upp av den ”urber” som befinner sig närmast kunden och aktuell butik. Kunden får ett meddelande om att budet är på väg och inom en timme, eller när kunden önskar, är beställningen framme. Eftersom köpet sker lokalt sker leveransen till fots, på cykel eller via kollektivtrafiken.

– Jag har alltid älskat service, det är verkligen något jag brinner för. I samband med vår lansering i Stockholm så ser jag Siba som en självklar partner och gläds över att tillsammans med dem erbjuda ett nytt sätt att handla, nuhandel. Vad sägs om att få din iPad eller en viktig sladd som saknas i ett kritiskt möte? Eller varför inte din nya mobil hem till ditt vardagsrum. Det slutar inte där, vi hjälper självklart även till med att sätta in ditt simkort, säger Mats Forsberg, Urb-its VD och medgrundare.Källa: Press

Annons