Sista chansen till Emeet och Supersessioner!

Nu är det riktigt nära. Sveriges häftigaste e-handelskonferens är precis runt hörnet. På onsdag träffas vi i Postens huvudkontor, Arken, för en dag full av e-handel och fest.

För er som inte har en biljett finns faktiskt en chans kvar. Klarna och Posten har släppt några av sina sponsorbiljetter och dessa har vi fått lov att dela ut här. Skynda skynda för de lär ryka på två sekunder.

 • OBS! Kravet är att du är e-handlare, endast e-handlare och definitivt bara e-handlare. Säkrast är om du har en nätbutik och skickar fysiska varor till trevliga svenskar.
 • Du måste även komma på dagen och middagen, då det är sådana biljetter som erbjuds här.
 • Bortsett ifrån att vi slänger ut leverantörer ifrån detta minisläpp så är det först till kvarn som gäller.
 • Glöm inte anmäla dig till en supersession om du lyckas få en biljett!

Annons

Supersessioner!

Anmälan till supersessioner är nu uppe. Ni finnner den här. Det är bara att fylla i sin e-post (med biljett) så kan ni boka en av dessa fantastiska sessioner:

 1. Hur kan vi stoppa bedrägerierna inom e-handel?
  Tillsammans med polisens ansvariga på nätbedrägeriavdelningen, Klarna och andra aktörer kommer vi tillsammans fram för en plan hur vi kan stoppa och skydda oss mot bedrägerierna.

 2. Vem vinner kriget om sport på nätet?
  Sportamore och Stadium möts i samma rum och vi diskuterar förutsättningarna för de gamla jättarna kontra de nya uppstickarna. Hur kommer utvecklingen se ut, vem är vinnare och förlorare imorgon?

 3. Jarno från Nelly berättar om sina fuck-ups och genidrag (lunch)
  Sitt ner och ät en bra lunch med Jarno och hör honom berätta om sin resa och sin framtid. Han ska starta ny e-handel, vad ska han sälja? Blir det kanske en sexbutik!

 4. Sälja i sociala medier Deluxe
  Glöm klyschorna hemma. Glöm ordbajsande konsulter. Vi har bjudit in Alice på Junkyard som lyckas på riktigt i sociala medier och skapar intäkter istället för att famla i mörkret.

 5. Riskkapitalisterna inom e-handel berättar vad som krävs för att lyckas stort
  De ledande riskkapitalisterna som investerar i e-handel berättar och diskuterar kring vad som krävs för att få en investering i e-handel idag och vi frågar hur man sminkar grisen för att göra en exit.

Vi ses förhoppningsvis på onsdag kl 8:30 i Postens Ark i Stockholm.

Annons