Search
Close this search box.
ANNONS

Sista chansen till Emeet och Supersessioner!

Sista chansen till Emeet och Supersessioner!
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Nu รคr det riktigt nรคra. Sveriges hรคftigaste e-handelskonferens รคr precis runt hรถrnet. Pรฅ onsdag trรคffas vi i Postens huvudkontor, Arken, fรถr en dag full av e-handel och fest.

ANNONS

Fรถr er som inte har en biljett finns faktiskt en chans kvar. Klarna och Posten har slรคppt nรฅgra av sina sponsorbiljetter och dessa har vi fรฅtt lov att dela ut hรคr. Skynda skynda fรถr de lรคr ryka pรฅ tvรฅ sekunder.

  • OBS! Kravet รคr att du รคr e-handlare, endast e-handlare och definitivt bara e-handlare. Sรคkrast รคr om du har en nรคtbutik och skickar fysiska varor till trevliga svenskar.
  • Du mรฅste รคven komma pรฅ dagen och middagen, dรฅ det รคr sรฅdana biljetter som erbjuds hรคr.
  • Bortsett ifrรฅn att vi slรคnger ut leverantรถrer ifrรฅn detta minislรคpp sรฅ รคr det fรถrst till kvarn som gรคller.
  • Glรถm inte anmรคla dig till en supersession om du lyckas fรฅ en biljett!

Supersessioner!

Anmรคlan till supersessioner รคr nu uppe. Ni finnner den hรคr. Det รคr bara att fylla i sin e-post (med biljett) sรฅ kan ni boka en av dessa fantastiska sessioner:

  1. Hur kan vi stoppa bedrรคgerierna inom e-handel?
    Tillsammans med polisens ansvariga pรฅ nรคtbedrรคgeriavdelningen, Klarna och andra aktรถrer kommer vi tillsammans fram fรถr en plan hur vi kan stoppa och skydda oss mot bedrรคgerierna.

  2. Vem vinner kriget om sport pรฅ nรคtet?
    Sportamore och Stadium mรถts i samma rum och vi diskuterar fรถrutsรคttningarna fรถr de gamla jรคttarna kontra de nya uppstickarna. Hur kommer utvecklingen se ut, vem รคr vinnare och fรถrlorare imorgon?

  3. Jarno frรฅn Nelly berรคttar om sina fuck-ups och genidrag (lunch)
    Sitt ner och รคt en bra lunch med Jarno och hรถr honom berรคtta om sin resa och sin framtid. Han ska starta ny e-handel, vad ska han sรคlja? Blir det kanske en sexbutik!

  4. Sรคlja i sociala medier Deluxe
    Glรถm klyschorna hemma. Glรถm ordbajsande konsulter. Vi har bjudit in Alice pรฅ Junkyard som lyckas pรฅ riktigt i sociala medier och skapar intรคkter istรคllet fรถr att famla i mรถrkret.

  5. Riskkapitalisterna inom e-handel berรคttar vad som krรคvs fรถr att lyckas stort
    De ledande riskkapitalisterna som investerar i e-handel berรคttar och diskuterar kring vad som krรคvs fรถr att fรฅ en investering i e-handel idag och vi frรฅgar hur man sminkar grisen fรถr att gรถra en exit.

Vi ses fรถrhoppningsvis pรฅ onsdag kl 8:30 i Postens Ark i Stockholm.

Dela artikeln: