SiteDirect kompletterar med öppen plattform

Magento används av mer än 150 000 nätbutiker världen över och håller på att locka till sig allt fler e-handlare även i Sverige. Därför utökar e-handelsleverantören SiteDirect sina tjänster med att även leverera e-handelslösningar baserade på den öppna plattformen.

Magento är i dag en av världens mest använda e-handelsplattformar och används av allt ifrån små entreprenörer, till stora multinationella företag som Olympus och Nike. Magento är också en av de plattformar som just nu växer snabbast på den internationella marknaden.

Något som gör att e-handelsleverantören SiteDirect nu väljer att utöka sina tjänster med att även leverera e-handelslösningar baserade på Magento.

Annons

– Eftersom SiteDirect- och Magento-plattformen är väldigt lika och bygger på samma grundteknologi kändes det naturligt för oss att erbjuda våra kunder båda plattformarna, säger Mikael Häggström, VD för SiteDirect Solutions.

Internationell expansion

Även i Sverige har allt fler e-handlare börjat att snegla på plattformen. Bland annat har vi berättat om att Harald Nyborg, Animail, och Gymkompaniet valt att använda sig av den Ebay-ägda opensource-lösningen. Om vi inte har helt fel för oss så är även CDON Groups senaste satsning, Milebreaker, baserad på Magento.

Så för SiteDirect föll det sig naturligt att komplettera med Magento även om de redan har en egen plattform.

– Med två plattformar i bagaget kan man välja rätt plattform utifrån kundens unika verksamhet och vi kan ta ytterligare ett steg i en internationell expansion och stötta våra kunder på deras väg ut i världen, säger Mikael Häggström.

Källa: Press

Annons