Skärmdump kvittrar om ny E-handelssatsning

Snart kan det bli möjligt för 232 miljoner Twitter-användare att e-handla direkt i mikrobloggen. Tack vare en skärmdump som är på vift ryktas det nu om ett nytt e-handelssamarbete med sajten Fancy.com.

Att Twitter ska ge sig in i e-handelns värld har det ryktats om ett tag nu. Vissa trevande steg har redan tagits, bland annat inleddes ett samarbete med American Express som gjorde att användare kunde handla direkt från mikrobloggen.

I höstas rekryterades även Nathan Hubbard, från Live Nation Entertainment, något som spädde på spekulationerna än mer. Nu är snacket igång igen sedan en skärmdump från den sociala e-handelsplattformen Fancy.com fått en hel del uppmärksamhet.

Annons

Shoppar i appen

Enligt skärmdumpen skulle tweets som är e-handelsrelaterade märkas ut som “Twitter Commerce” i officiella Twitter-appar. De ska även ha en stor knapp prydd med texten “Buy with Fancy”.

Genom att klicka på knappen kommer användaren vidare till en sida med produktbeskrivning, bilder och tips på relaterade produkter. Här kan användaren även slutföra köpet, och allt sker i själva Twitter-appen.

Varken Twitter eller Fancy har kommenterat ryktena ännu. Skärmdumpen som nosades upp ska inte heller finnas kvar att beskåda på Fancy.com.

Källor: The Telegraph, Marketing Land

Annons