Search
Close this search box.
ANNONS

Skofackhandlare öppnar gemensamma Topshoes

Skofackhandlare öppnar gemensamma Topshoes
Picture of Julius Gunnilstam

Julius Gunnilstam

Dela artikeln:

ANNONS

ANWR är en förening för skobutiker där ett medlemskap skall ge olika fördelar som till exempel bättre inköpspriser. Nu har ANWR även lanserat en webbshop för alla sina medlemsbutiker. Topshoes.se skall ge skofackhandlarna inom ANWR en gemensam e-handelsplats.

- På det här sättet kan oberoende skohandlare ta upp kampen mot de etablerade näthandelsdrakarna, säger Jan Persson, vd för Anwr Norden AB, till Dagens Handel.

När en kund beställer via Topshoes.se skall ordern sedan skickas till den butik som ligger närmast kunden geografiskt. Sedan får den butiken skicka ordern till kund, och krediteras därmed försäljningen. Returer och reklamtioner ska också kunna skötas via den lokala butiken.

- Vi vill förse våra skohandlare med ett kostnadseffektivt verktyg som ger möjlighet att ta fler marknadsandelar och klara av den ständigt växande konkurrensen, även för de mindre lokala handlarna, säger Jan Persson.

Om en medlemsorganisation för skofackhandlare lyckats knäcka e-handelsnöten kan ni undersöka här i den nya nätbutiken, som bjuder på en responsiv design.

 

Källa: Dagens Handel