Skönhetsmärket öppnar nytt – och dubblar butiksytan

"Växa genom att öka storleken".

Rituals går på offensiven. Under våren öppnar skönhetsvarumärket en ny butik i Alingsås, vilket blir kedjans 81:a i Sverige.

Öppningsdatumet är inte offentliggjort men butiken kommer att ligga i Gallerian Storken, en citygalleria med ett 30-tal butiker.

Annons

Vi är oerhört glada och förväntansfulla över att kunna öppna Rituals första butik i Alingsås. Vi ser fram emot att möta kunderna och välkomna dem till en härlig shoppingupplevelse i vår nya butik, säger Susanne Andersson, marknadschef för Rituals, i en kommentar.

Tar över lokaler

Samtidigt meddelar kedjan att man mer än dubblar butiksytan i Liljeholmstorget Galleria i Stockholm. Rituals har efterfrågat en större butiksyta under en längre tid. Något som nu blir verklighet genom att man tar över ytterligare två lokaler.

Nyöppningen i Liljeholmstorget Galleria sker i början på juni och innebär att Rituals kommer att utöka sin butiksyta från 71 till 184 kvadratmeter. Man kommer även att passa på att göra om butiken konceptuellt samt utöka sortimentet.

Vi strävar efter att växa genom att öka storleken på våra butiker. Syftet är att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare sortiment och en fördjupad upplevelse i den fysiska butiken, säger Susanne Andersson.

Annons