Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Smartnisse ska fixa bättre köpkraft till småföretag

Smartnisse ska fixa bättre köpkraft till småföretag
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Det har skapats en ny gruppköpssajt vid namn Smartnisse. Denna riktar sig endast till småföretagare och ämnar att förbättra deras ekonomi. Det låter som klippt och skuret för e-handlare, eftersom de kanske både kan sälja och köpa på sidan. Dock är sidan relativt nystartad och verkar inte ha överdrivet många erbjudanden i dagsläget.

Bakom projektet står företagarna Daniel Natanzon, David Ashman och Ruben Flam. Den senare, Ruben, driver företaget Mopper som jobbar med att brygga digitalt och print, med deras App som läser QR-koder. Daniel Natanzon är VD för Smartnisse och David är förmodligen han som snickrar på sidan.

– För leverantörer har det historiskt sett varit dyrt att sälja till enskilda småföretagare. Det är i stort sett lika dyrt att sälja till ett enmansföretag som att sälja till ett företag med 20 anställda. Höga säljkostnader för leverantörer leder i sin tur till höga inköpspriser för enskilda småföretag, säger Smartnisses vd Daniel Natanzon i ett pressmeddelande.

Vad Smartnisse skall göra för att lösa detta är att samla på sig medlemmar, i form av småföretagare, och sedan ta reda på vad dessa vill ha för produkter och erbjudanden. Efter det ska Smartnisse leta runt efter bra "deals" som kan ges till medlemmarna.

– Vi samlar småföretagare på ett och samma ställe för att få dem att handla ihop. Samtidigt underlättar vi och skapar en ny kanal för leverantörer att nå ut med sina produkter och tjänster. Alla tjänar på det, säger Daniel.

Vi är lite skeptiska till om detta kommer att fungera i längden. Det är dock ett intressant koncept och vi gillar animationen när man klickar på "Se våra erbjudanden". Ni finner Smartnisse här.

 

Källa: dagenshandel

Dela artikeln:

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!