Snabbväxaren satsar med nytt förvärv: ”Passar perfekt”

Fördubblar verksamheten.

Snabbväxaren JS Energi, som säljer reservdelar till värmepumpar, har förvärvat Energiråd och fördubblar därmed sin verksamhet i Göteborg, meddelar e-handlaren.

JS Energi är inne i en strategisk tillväxtfas och Energiråd passar perfekt in i vår strategi med målet att bli den främsta specialisten på värmepumpar i Sverige, säger Peter Borgman, vd på JS Energi, i ett pressmeddelande.

Annons

Detta ska vi göra genom att rekrytera de absolut bästa värmepumpsteknikerna och värmepumpsnördarna i Sverige och just nu fokuserar vi på Västra Götaland och Halland.

"Precis vad vi behöver"

JS Energi och Energiråd har tidigare haft ett samarbete sedan de förstnämndas etablering i regionen. Men nu samlas de alltså i samma organisation. Energiråd, med ägaren Rafael Wojtowicz i spetsen, omsatte 6,6 miljoner och gjorde en vinst på 223 000 under föregående år.

Redan första gången när jag träffade Rafael för snart ett år sedan kände jag att vi delade samma värderingar. Vi sätter kunden i fokus och vill göra skillnad i branschen. Förvärvet av Energiråd, med Rafaels långa erfarenhet och kollegornas engagemang och kunskap är precis vad vi behöver för att fortsätta växa i Göteborgsregionen, säger Peter Borgman.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!