Snabbväxaren värvar två toppchefer: ”Imponeras”

Rakar hem en CFO och COO.

Snabbväxaren Estrid har gjort succé med sina rakhyvlar. För att kunna fortsätta den utvecklingen plockar man in två nya toppchefer, som går rakt in i ledningsgruppen.

Det handlar om Sara Lundell, som blir finanschef, och Marcus Hartwall som får rollen som operativ chef.

Annons

Vår vision är att skapa ett flertal av världens mest älskade och respekterade varumärken och för det behöver vi nationell och internationell topptalang. Det är med glädje vi välkomnar Sara och Marcus till teamet, och jag ser fram emot att uppfylla Estrids högt ställda ambitioner tillsammans, säger Ben Eliass, grundare och vd på Estrid, i ett uttalande.

Det är två minst sagt rutinerade namn. Sara Lundell kommer med 15 års erfarenhet från olika finansroller hos internationella storbolag som Apple och Zettle by Paypal.

Den spännande tillväxtfas som Estrid befinner sig i lockade mig. Jag ser fram emot att stärka Estrids finansiella ställning i nästa fas, och stötta bolagets väg mot att erövra kunders hjärtan världen över, säger Sara Lundell.

Ska driva expansionen

Marcus Hartwall i sin tur har bland annat grundat och varit vd för Glossybox i Norden och Europachef för sängjätten Casper.

Estrid är ännu ett ungt bolag, och som snabbt visat att de på riktigt kan utmana branschen, vilket jag imponeras av. Det är med stolthet jag tar mig an ansvaret att leda det operativa arbetet och driva den internationella expansionen, säger han om nya det uppdraget.

Annons