Snabbväxarens topprekrytering mitt i skåpkriget: ”Extrem tillväxtfas”

"Passar perfekt in hos oss".

Instabox stärker upp organisationen på den stora tillväxtresan. Speditören plockar in Tom Englund som ny vice-vd. Han kommer med en lång erfarenhet från techbolaget Tobii, som utvecklar produkter för ögonstyrning.

Jag är väldigt glad och stolt över den här möjligheten. Den resa Instabox gjort är enastående och jag ser fram emot att bidra till fortsatta framgångar genom ökat fokus på att bygga starka organisationer på samtliga marknader, säger han om nya uppdraget, i ett pressmeddelande.

Annons

Instabox har rekryterat flitigt den senaste tiden. Leilei Tong har hämtats från de egna leden till rollen som hållbarhetschef, Laurens Zanoli har blivit försäljningschef och Victor Melander kommunikationschef.

Jag ser mycket fram emot att jobba med det fantastiska teamet på Instabox. Vi är i en extrem tillväxtfas och behöver skapa förutsättningar och bygga upp oss organisatoriskt för att kunna matcha tillväxten framöver. Instabox är redan ett fantastiskt och innovativt bolag, och jag ser fram emot att ytterligare utveckla och förstärka det som gör att vi sticker ut i mängden, säger Tom Englund.

Alexis Priftis, vd och grundaren bakom Instabox, är mycket nöjd med nytillskottet.

Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tom till Instabox och det är en mycket viktig rekrytering i ett viktigt skede för Instabox. Hans bakgrund och styrkor passar in perfekt när vi nu ska utveckla organisationen för att kunna säkerställa fortsatt tillväxt. Hans driv, engagemang och erfarenheter passar perfekt in hos oss.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!