Snusbolaget får en extra kick – plockar in två tunga namn

Bolaget rekryterar dubbelt.  

E-handelsbolaget Haypp Group, världens ledande digitala återförsäljare av snus och nikotinportioner med webbshoppar som snusbolaget.se, haypp.com och northerner.com, rekryterar. Det är två tjänster som tillsätts inom kort, Head of PR & Content och Legal Counsel External Affairs.

Rekryteringarna är ett led i att intensifiera kommunikationsinsatserna kopplade till att konvertera rökare till orala nikotinprodukter såsom snus och tobaksfria nikotinportioner och ytterligare förstärka det omfattande arbete bolaget gör för en hållbar snus- och nikotinmarknad, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Annons

Till rollen som Head of PR & Content rekryteras Elvira Eriksson, Elvira kommer närmast från rollen som marknads- och kommunikationschef på intimlivsstilsföretaget LELO och har en bakgrund som kommunikations- och PR-rådgivare.

På Haypp kommer jag bland annat att arbeta med att genom olika insatser och initiativ bidra till att göra rökare till snusare, något som i förlängningen både förlänger liv och ger en förbättrad folkhälsa. Det är inspirerande att se ett e-handelsbolag så besjälat av sin vision och där hållbarhetsarbetet är så djupt integrerat i varje del av affären, berättar Elvira Eriksson, Head of PR & Content på Haypp Group.

Isak Rutqvist rekryteras till rollen som Legal Counsel External Affairs. Isak kommer med sin bakgrund som jurist, ledarskribent och inom politiken att bidra till organisationen med juridiska och regulatoriska frågor, liksom analysarbete och opinionsbildning.

Haypp tar stort ansvar i branschen och är en mycket aktiv part i att sätta branschstandarder och driva etiska och regulatoriska frågor. Men det som kanske sticker ut ännu mer är hur ansvarsfulla man är med att tillgängliggöra den stora kunskap och information man har tillgång till – något som kan hjälpa fler att fatta hållbara beslut, något jag ser fram emot att intensifiera ytterligare, berättar Isak Rutqvist, Legal Counsel External Affairs på Haypp Group.

Haypp Group är ett e-handelsbolag inom snus- och nikotinportioner med tio webbshopar i sju olika länder.

Elvira Eriksson och Isak Rutqvist tillträder sina respektive tjänster i juni.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!