Snusjätten rör om i toppskiktet: ”Tid för en förändring”

"Fokusera på den framtida utvecklingen".

Haypp Group gör en rockad. Snusgiganten meddelar idag att Peter Deli kliver in i rollen som ny ekonomichef, CFO, för e-handelsbolaget.

Peter Deli, som har erfarenhet från liknande roller inom både detaljhandels- och nikotinindustrin sedan tidigare, har varit en del av Haypp sedan 2020. Senast i rollen som head of business controls.

Annons

Jag är väldigt stolt över det arbete vi har lagt ner för att bygga upp företaget, och Haypp Group är väl positionerat globalt för att stärka sin ledande position och expandera till fler marknader. Jag är spänd på vad framtiden har att erbjuda, säger Peter Deli i en kommentar.

Lagt grunden

Peter Deli tar över från Svante Andersson, som i sin tur utses till operativ chef, COO. Båda kommer framöver även att ingå i ledningsgruppen.

I mer än fem år har Svante Andersson varit avgörande för alla våra strategiska beslut och för den otroliga tillväxt vi sett hittills. Under åren har Svante breddat sin roll och kompetens och allt mer gått mot rollen som operativ chef, kommenterar Haypps vd Gavin O’Dowd och fortsätter:

Vi har kommit till en punkt då det är en bra tid för en förändring, eftersom grunden för nästa kapitel i vår strategi har lagts. Jag är glad att han nu går vidare till en ännu mer strategisk roll inom koncernen, vilket gör att vi kan fokusera på den framtida utvecklingen av Haypp Group.

Annons