Sportamore springer snabbt – 1200kvm på 60h

Nätbutiken för Sport och mode, Sportamore, har den senaste tiden cirkulerat i nyheterna kring snabbt producerade reklamfilmer, stark tillväxt och storslagna omsättningsmål. Det snabbväxande företaget har nu växt ur sitt lager på 1200kvm.

Sportamore meddelar att de under helgen flyttat sitt lager på 1200kvm, i Solna, till ett nytt lager på 8000kvm strax utanför Stockholm.

Deras mål sägs vara att inom fem år omsätta 800 miljoner och då skadar det nog inte att bli bra på lagerflyttar, även om det nya lagret borde räcka ett tag.

Annons

- Allt har gått helt enligt plan. Vi har genomfört lagerflytten på 60 timmar. Det nya lagret på 8000 m2 innebär att vi nu kan fortsätta vår offensiva tillväxtplan samtidigt som vi får rätt förutsättningar att effektivisera och ytterligare förbättra servicegraden gentemot våra kunder. Dessutom är det extra roligt att se den support våra kunder gav på vår Facebooksida där över 1000 personer hjälpte till att peppa oss under helgen, säger Ulrika Lindgren, logistikchef på Sportamore.

Redan på måndagen ska det nya lagret ha tagits i drift och helgens inkomna order plockades och packades som vanligt. Eftersom e-handlare älskar lager (båda sorterna) bad vi genast Sportamore om lite bilder på den nya lokalen. Ni finner dessa nedan.

Företaget meddelar att detta är en del i deras fortsatta expansion där en relansering av sajten, börsnotering och fortsatt utrullning utanför Sveriges gränser står på schemat.

Källa: press

Annons

Relaterade nyheter:
Sportamore in på börsen
Sportamore kommenterar bokslut med stark tillväxt
Sportamore levererar reklamfilm på rekordtid

Annons