Sportkedjans lågprisbutik 10 år – firar med att inta Norge

E-handeln kommer nästa år.

Sportjätten Stadiums lågprisbutik Stadium Outlet firar 10 år i livet. Den första butiken öppnade 2009 men vi på Ehandel blev först intresserade 2015 då man även öppnade en tilhörande e-handel.

LÄS ÄVEN: Stadiums lågpriskedja tar nu steget ut på nätet

Annons

Konceptet finns idag representerat i Sverige och Finland och nu ska man ta steget in i Norge med två nya fysiska butiker, en i Kristiansand och en i Moss.

Vi är ödmjuka inför uppgiften vi har på en ny marknad men också väldigt taggade att få låta konceptet spridas vidare. Norge har länge känts som ett naturligt nästa steg för oss och lägena i Kristiansand och Moss känns bra ur många aspekter. Vi ser givetvis ljust på framtiden men kommer att lära oss mycket av de här butikerna innan vi stakar ut de fortsatta planerna, säger Anders Bejsy, vd Stadium Outlet, i ett pressmeddelande.

De fortsatta planerna är dock utstakade till viss del. Stadium Outlets e-handel ska nämligen följa med i Norge-lanseringen. Enligt Ehandel.com, som hänvisar till den norska tidningen E24, så är en norsk nätbutik planerad till nästa år. Var fler fysiska butiker eventuellt kan hamna återstår dock att se.

Stadium Outlets första butik i Norge, på Avenyn i Sörlandssenteret Kristiansand, öppnar den 25 oktober 2019.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!