Stadium snor från Rusta: Hon blir sportjättens nya hållbarhetsboss

Kvalitét och hållbarhet i fokus.

Det är dags för nytt blod på Stadium. Och detta fräscha blod hämtas från lågpriskedjan Rusta. Vem är det då som sportkedjan knycker därifrån?

Jo, det är Lina Åström som blir chef för produktion och hållbarhet på Stadium, enligt ett pressutskick. I rollen ska hon säkerställa, utveckla och förbättra Stadiums produktionskapacitet. Och detta ska ske med kvalitet och kunden i fokus.

Annons

Jag brinner verkligen för affären som helhet och att få till den bästa lönsamma och hållbara helheten. Kvalité och hållbarhet har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag älskar ständiga förbättringar, kommenterar hon.

Miranda Nanhed, inköps- och kategoridirektör på Stadium, säger att rekryteringen är ett led i ett än större fokus på hållbarhet.

Hållbarhet är något som vi på Stadium har arbetat med länge och här har vi under det senaste året också stärkt upp teamet. Vi är glada att välkomna Lina som med sitt affärsdriv och långa erfarenhet från produktion och kvalitet kommer att stärka upp teamet ytterligare på vår spännande resa, kommenterar Miranda Nanhed.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!