Stjärndesignern Lars Wallin stänger sin e-handel – säljer ut lagret

"Reducerad efterfrågan".

E-handeln har gått som tåget i pandemin, men för den som nästan uteslutande säljer festkläder har kanalen spelat mindre roll. Det fick designern Lars Wallin, känd för att designa klänningar till kungligheter och till diverse celebra festligheter, erfara.

Han och hans team har nu tagit beslut om att sätta e-handelsförsäljningen på paus, enligt hemsidan Larswallin.com för att fokusera på det kreativa arbetet. På sajten pågår just nu en utförsäljning av hela sortimentet.

Annons

Den skoningslösa coronapandemin har tvingat oss, liksom många andra, att göra besparingar, anpassningar och prioriteringar, allt för att ta oss igenom den här situationen. På grund av reducerad efterfrågan på våra produkter, har vi nu tagit det svåra beslutet att sälja ut vårt befintliga lager och ta en välbehövlig paus, skriver företaget i ett meddelande på sajten.

Nu är alla varor i nätbutiken nedsatta med 50 procent och handlar man för över 2 500 kronor får man ytterligare 20 procent på sitt köp.

Vi kommer att fokusera på att ladda våra batterier, kreativitet och design så att vi kan komma tillbaka till er starkare än förut.

Ehandel har sökt Lars Wallins presstjänst.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!