DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

E-STAR AWARDS: Vad är det för stjärnor som syns runt om i Sverige?

Har du noterat de glimmande stjärnorna som har uppenbarat sig på olika platser i Sverige den senaste tiden? De är mer än bara uppblåsta ballonger; de är en symbol för de outtalade digitala stjärnorna som arbetar runt om i landet. "E-Star Awards" är ett initiativ som har som syfte att lyfta fram dessa individer, och ge dem det rampljus de förtjänar.

Digitalisering och teknik driver förändring och innovation, och entreprenörer skapar bolag som växer och frodas, men det är människorna bakom skärmarna som gör allt detta möjligt. De arbetar oftast i det dolda och får sällan det erkännande de förtjänar för sina framstående insatser. E-star Awards är skapad för att ändra på detta.

E-Star Awards – en hyllning till det osynliga arbetet

E-star Awards är en årlig tillställning som lyfter fram och hyllar personer som har utmärkt sig inom det digitala, digital marknadsföring och e-handel.

Annons

"Vi tror på att de anställda är ryggraden i varje framgångsrikt företag. Det är därför vi har skapat E-star Awards, för att hylla dessa underbara medarbetare", säger Jonny Rosengren, Marknadschef på E-commerce Recruit.

Kopplingen till stjärnorna

De stjärnformade ballongerna som har satts upp runt om i landet är en del av E-star Awards marknadsföringskampanj.

"Stjärnorna representerar den glans som varje anställd bringar till sitt företag. Precis som stjärnorna på himlen kan vara svåra att se i stadens ljus, kan också dessa arbetshjältar vara svåra att se bakom företagens framgång", förklarar Jennifer Holmgren, Talent Agent på E-commerce Recruit

Nominera en E-Star

Nomineringsportarna är nu öppna och alla är välkomna att nominera sina kollegor, medarbetare eller till och med sig själva till valfri kategori i E-Star Awards. Vinnarna kommer att annonseras under oktober månad och de kommer att få det erkännande och uppmärksamhet de så riktigt förtjänar.

Läs mer på estarawards.se

 

Annons