STOCKHOLM – sista chansen att boka din biljett till Emeet!

Nu är det inte många dagar kvar till den 17 november, dagen då Emeet arrangeras i Stockholm!  Emeet är e-handlarnas egna konferens som utlovar en dag och kväll fylld med nätverkande, inspiration och kunskapsutbyte med branschkollegor.

Den 17 november är det dags för Emeet Stockholm som äger rum på Operaterrassen. På plats kommer du kunna lyssna till en paneldebatt med marknadsledande profiler som diskuterar “Framgångsrik influencer marketing – vad är hemligheten?” samt så har du som alltid möjlighet att nätverka och utbyta kunskap med dina branschkollegor. Efter en dag fylld med inspiration, nya insikter, delning av erfarenheter och möten så avnjuter vi tillsammans en middag med god mat, dryck och underhållning. Middagen är helt gratis för e-handlare men det finns ett begränsat antal platser så boka middagsbiljetten i tid.

Våra paneldeltagare i Stockholm

Olof Lindblom

VD/grundare - WeAreCube

Olof är grundare och VD för CUBE som är en av Nordens främsta influencer marketing byråer med verksamhet i Sverige och Danmark.

Denise Mehta

COO/byråchef - Collabs

Denise är byråchef på Collabs som är en av Nordens snabbast växande Influencer Marketing byråer.

Danjal Kanani

Branschprofil inom influencer marketing

Danjal Kanani har i många år varit influencer och TV-kändis. Han grundade Jocke & Jonna AB tillsammans med influencer-paret Joakim och Jonna Lundell som blivit två av Sveriges mest framgångsrika influencers med flera miljoner följare.


Stefan Hallgren
Profil inom Influencer Marketing
Stefan har varit verksam inom den digitala ekonomin i 25 år. Startade Sveriges första lokaltidning på Internet 1994 (Östersundsposten), arbetade som produktchef på Icon Medialab under Internetboomen, varit IT-strateg för Centerpartiet, drivit produktionsbolag och är idag en av Influencer Sveriges mest aktiva kuliss-spelare med management klienter som Jocke & Jonna, Anja Pärson, Ida Warg, Tova Helgesson, m.fl. på Ninetone Group AB. Facebook-, Instagram- & Google- Partner samt chef för Ninetone Group Youtube MCN.

 

Boka din biljett till Emeet Stockholm här 

Läs mer om Emeet Stockholm här