Stor efterfrågan – nu är Gridden tillbaka på Emeet!

Tidigare i år beslutade vi att plocka bort Gridden från Emeet pga rådande omständigheter. Men nu när restriktionerna har släppts har vi fått många frågor ifall Gridden kommer tillbaka. Svaret är ja - Gridden är tillbaka, större än någonsin!

Det första du kommer mötas av på höstens Emeet är Gridden! Där skriver du helt enkelt upp vad du vill bidra med, vilka frågor du vill ta upp eller vad du vill ha hjälp med. Ämnena skrivs ned på Gridden med ett rutnät, där varje ruta/slot motsvarar en session på 45 minuter och sedan genomförs en gruppdiskussion utifrån det ämne som satts upp. Du bestämmer själv vilka sessioner du vill delta i och det är frivilligt att sätta upp en session men vi vet att ju mer man engagerar sig, ju mer får man ut av dagen.

Emeet Stockholm kommer fortfarande ha ämnet Influencer Marketing i paneldebatten och Emeet Malmö kommer ha ämnet Amazon och andra marknadsplatser i paneldebatten - men det är fortfarande fritt fram att sätta upp sessioner om precis vad som helst som berör e-handel på Gridden. Precis som det alltid har varit!

Emeet är ett e-handelsevent som är skapat för att e-handlare ska kunna möta sina branschkollegor i en miljö där de kan diskutera utmaningar och byta erfarenheter. Grundpelaren av Emeet är ”sharing is caring”, en mötesplats där e-handlare möts och delar med sig för att tillsammans främja e-handeln. Emeet är kostnadsfritt för alla e-handlare och vill man delta som leverantör måste man vara partner till Emeet.

Här kan du läsa mer om Emeet Stockholm och boka din plats. (länka texten)
Länk: https://emeet.se/stockholm-17-november-2021/

Här kan du läsa mer om Emeet Malmö och boka din plats. (länka texten)
Länk: https://emeet.se/malmo-25-november-2021/

Är du leverantör och vill veta hur du kan delta som partner?
Maila marknad@ehandel.se

Vi ser fram emot att ses på höstens Emeets!