Storägarens grundare kliver av – han tar över som ordförande

"Ett otroligt spännande bolag".

Kids brand store meddelade nyligen att man äntligen kan titulera sig lönsamma. Då passar ordföranden Magnus Wiberg, som är medgrundare hos storägaren Eequity, på att tacka för sig.

Istället blir det Christer Åberg, vd och investerare i Pet pawr group som ligger bakom Zoo.se och Tinybuddy.se, som tar över rollen.

Annons

Christer har en gedigen bakgrund inom e-handel och kommer in i styrelsen med nya idéer som kommer att hjälpa Kids brand store att nå sina ambitiösa mål framåt, kommenterar Magnus Wiberg om skiftet.

Utöver sitt nuvarande uppdrag har Christer Åberg även en lång erfarenhet av att leda stora bolag i bagaget. Han har bland annat varit vd för Arla Foods och haft styrelseuppdrag hos Axfood, Svenska spel och SBAB.

Kids brand store är ett otroligt spännande bolag, som just nu dessutom befinner sig i en fas där man står redo att lyfta ytterligare. Jag vill fortsätta bygga på det fantastiska arbete som tidigare har gjorts för att öka lönsamheten, stärka varumärket och etablera vår närvaro i Norden och Europa. Jag ser fram emot att stötta ledningen i tillväxten framåt, säger han.

E-handlaren har också nyligen gjort ett omorganisation i styrelsen.

Vi har nyligen minskat vår styrelse och som första uppdrag kommer Christer få forma den och säkra rätt erfarenhet och kompetens för den tillväxtresa vi är på nu. Jag ser mycket fram emot arbetet tillsammans framåt, säger Johanna Levy, vd på Kids brand store.

Annons