StylePit kompletterar med ytterligare en säljkanal

Modebutiken StylePit, som ägs av SmartGuy-koncernen, fortsätter sin satsning på den svenska marknaden. Efter att man sedan tidigare lagt ut delar av sitt sortiment på Blocket Shopping och Fyndiq, följer man nu upp med att göra stora delar av sitt sortiment tillgängligt på Tradera.

I samband med att StylePit gjorde sitt intåg i Sverige i slutet av mars, passade man även på att lägga ut stora delar av sitt sortiment på Blocket Shopping. Något man följde upp med Fyndiq, och nu är det alltså dags för Tradera.

Inledningsvis kommer runt 20 000 artiklar ur StylePits sortiment, som består av kläder, skor och accessoarer, att finnas tillgängliga på köp och säljsajten. Ambitionen är att StylePits hela sortiment ska finnas tillgängligt på Tradera framöver.

Annons

– Vi satsar hårt på den svenska marknaden och Tradera är en etablerad handelsplats för alla i Sverige som är intresserade av mode. Därför är vi riktigt glada över att StylePit även kommer att finnas representerat där, säger Sïmon Saneback, Norden-VD på StylePit.

En av flera nätbutiker

Samarbetet med StylePit är ett led i Traderas omfattande satsning på samarbeten med företag. Andra aktörer som valt att använda sajten som en kompletterande säljkanal under det senaste året är bland annat Stadium, Hemtex, Ginza och Macoteket.

- StylePits breda utbud inom mode som inkluderar en mängd välkända varumärken är ett välkommet tillskott för oss. Kläder är utan tvekan vår mest populära kategori säger Matts Gottfarb, Head of Sales på Tradera.

Källa: Press

 

Annons