SuperAnton kommer med tips inför E-handelsstarten

Anton Johansson, som varit med och grundat vintageappen Osom och nätbutiken Headler, delar med sig av sina bästa e-handelstips hos Entreprenör24.

Anton som startade hörlursbutiken Headler tillsammans med Eric Martinsson berättar bland annat vilka kostnader du skall undvika vid uppstarten av din nätbutik. Han delar även med sig av de misstag de själva gjorde när de drog igång Headler.

Annons

- När vi startade Headler var vi ganska oroliga över det här med lagret. Innan man vet hur snabbt leverantörerna levererar, och man inte riktigt förstått tjusningen i ”dropshipping”, blir man lätt orolig över sådant. Därför köpte vi in tre stycken av varje modell och färg till lanseringen. Självfallet var detta helt onödigt, det hade räckt med en av varje, berättar Anton.

Artikeln som ni finner här hos Entreprenör24 riktar sig främst till nybörjare inom e-handel men det är också en berättelse kring uppstarten av Headler. Hur de balanserade sina styrkor och svagheter och vilka lärdomar de har tagit med sig ifrån starten.

Annons