Supergrupp till Emeet! Mats&Axel med Nic Staeger!

nShifts e-handelsevangelister Mats Fischerström och Axel Lindgren, även kända som Mats&Axel teamar nu upp med Nic Staeger, en av Sveriges mest kända och framgångsrika e-handelschefer. Denna supergrupp kommer hålla en spännande session på Emeet i Stockholm den 10e maj, under temat "Hur delad data kan ge e-handeln superkrafter".

Nic Staeger, som bland annat har gjort Cervera till en av Sveriges bästa omnikanal e-handlare, är också aktuell med sin bok ”En djävel på e-handel”. Mats&Axel har de senaste åren etablerat sig som några av de mest innovativa och underhållande experterna inom nordisk e-handel. Tack vare sina scenframträdanden och populära videokanal är de mycket eftertraktade som gästföreläsare och inspiratörer.

Tillsammans med Nic Staeger kommer Mats&Axel att utforska om delad data är det som ehandeln så desperat behöver för att verkligen kunna dra nytta av teknikens möjligheter. De kommer också att undersöka vilka utmaningar som finns med datadelning och varför vi svenskar vill vara så privata samtidigt som vi lägger ut våra liv i sociala medier.

Missa inte denna unika möjlighet att lära sig från några av de mest framstående experterna inom branschen och få insikter om hur e-handeln kan nå nästa nivå genom att använda data på ett smart sätt.