Superprofilen ny ordförande hos RevolutionRace

"Det finns egentligen ingen gräns".

Revolution Race har fått starkt tillskott på ordförandeposten. E-handelsprofilen Paul Fischbein fattar klubban hos outdoor-aktören, som sålde för 500 miljoner under 2020.

Jag tycker att RevolutionRace är ett av Sveriges absolut mest spännande e-handelsbolag just nu. Jag har följt RevolutionRace ett bra tag och det är ett väldigt fint och välskött bolag. Samtidigt upplever jag att det finns stora tillväxtmöjligheter, säger Paul Fischbein till Di Digital i en skriftlig kommentar.

Annons

Enligt uppgift ska Revolution Race nu förbereda sig för en notering under 2021. I styrelsen finns sedan tidigare grundarna Pernilla Nyrensten och Niclas Nyrensten, tidigare Adlibris-vd:n Magnus Dimert, Johan Svanström, som tidigare lett Expedia-gruppen, och Andreas Källström Säfweräng och Jens Browaldh - båda från investmentbolaget Altor.

Paul Fischbein har även styrelseuppdrag i hos Fyndiq, Pricerunner och Hemmy. Han har tidigare också hunnit med att starta Tretti.se, som senare blev uppköpt av CDON.

För mig känns det väldigt roligt att han har entreprenörsbakgrunden också. Han har jobbat med e-handel i 20 år. Det finns egentligen ingen gräns för hur mycket han kan hjälpa oss. Både med styrelsejobb och som bollplank för mig som vd i strategiska frågor, säger Pernilla Nyrensten, vd på RevolutionRace.

Annons