Supersport Black Evolution Coilovers från Risetrade

Framtiden är svart! Åtminstone med Supersports syn på deras nya coilover. Här står svart för ny läcker design som inte bara är svart utan ljus i form av guldbrun färg. Nu introducerar Supersport en ny serie Coilovers under namnet Black Evolution. Serien bygger på den tidigare premiumserien och är en uppgradering där man ser förbättringar i alla detajler mixad med senaste tekniken. Det är alltså inte bara ny design utan här går Supersport vidare. Genom egna erfarenheter samt samarbete med SPAX har inneburit utvecklad kompetens och kunskap att utveckla nya och bättre produkter. Det innebär att du kan köpa en coilover med starkare fjädrar, förbättringar i material och ny teknik som ger dom nya väghållningskitten bättre egenskaper och ger bilen det där läckra "stuket" som många "bilstylare" söker samt till ett förmånligt pris.

Bättre kvalité eller prisvärda produkter det är exakt det omdömet som Supersport har fått i tester på sina väghållningsprodukter. Som t.ex. när Auto Bild testade fyra kit för Golv blev deras omdöme för Supersport "ett fullständigt sportchassi för halva priset och så nära toppen, det visar att sportig och säker körning inte behöver vara dyrt". Supersports produkter bedömdes vara i stort sett likvärdiga med märken som H & R och Eibach. Nu går Supersport ett steg längre med Black Evolution.

Annons

Sänkningssatser eller hela väghållningskit finns i olika varianter. Du kan välja att köpa enbart fjädrar som sänker bilen och som är något hårdare när du vill styla bilen samt ge den något bättre väghållning. Om Du eftersträvar en bra väghållning där bil styling är det sekundära bör du använda ett sportchassi med både sportfjädrar och sportdämpare. De finns vanligen i flera olika utförande med variabel sänkningsgrad. Om däremot bil styling är det primära kan man välja ett set coilover där man kan ställa in önskad höjd och anpassa efter de fälgar man för tillfället väljer.

Supersport marknadsförs i Sverige av RisEtrade.se

 För mer information besök www.risetrade.se

 Risetrade

Risnäsvägen 22

830 21 TANDSBYN

070 23 77 190

Annons
Annons