Svensk Digital Handel värvar två framstående e-handlare

"För mig är det viktigt att utveckla en mer hållbar e-handel".

Branschorganisationen Svensk Digital Handel meddelar idag två nya tillskott till föreningens styrelse. Det är inga mindre än Bemz vd Anneli Kansbod och Ella Stemme, vd och grundare av SmartaSaker, som nu tar plats i styrelsen.

Ella Stemme meddelar att hon vill se en mer hållbar e-handel framöver.

Annons

För mig är det viktigt att vi i branschen har stort fokus på att utveckla en mer hållbar e-handel, både ur ett transport- och produktionsperspektiv. Jag ser även gärna en e-handel där vi istället för prispress och kampanjer riktar mer fokus på kundnyttan och värdet, det tror jag gör oss konkurrenskraftiga på sikt. Jag ser fram emot att driva dessa frågor tillsammans med branschkollegor inom ramen för Svensk Digital Handel och är tacksam för årsstämmans förtroende, säger Ella Stemme i ett uttalande.

Anneli Kansbod, vars bolag Bemz jobbar på en global arena, ser fram emot det internationella arbetet.

Att stärka svenska e-handelsföretags konkurrenskraft både inom Sverige och internationellt är nödvändigt för både branschens utveckling och för att kunna skapa fler jobb. Certifieringen Trygg E-handel och samarbetet med europeiska organisationer är två områden som Svensk Digital Handel driver och som är viktiga byggstenar för att Sverige ska kunna bibehålla en position som ledande inom e-handel och digitalisering, säger Anneli Kansbod.

I samband med föreningens årsstämma på torsdagen omvaldes även Freddy Sobin, vd på Kicks, till ordförande och Linn Tagesson, grundare av Babyshop, valdes till ny vice ordförande.

Annons