Svensk Distanshandel bjuder in till E-handelsfest

Snart är det dags för Distanshandelsdagen, och intresset för årets upplaga är större än någonsin med närmare 1 000 besökare. 115 utställare kommer också att finnas på plats, och bland de 24 inbjudna talarna finns många ledande experter på digital handel.

Den 30 januari är det dags för årets upplaga av Distanshandelsdagen i Borås, en mässa som växt sig allt större. I början av förra året valde man därför att flytta mässan som egentligen skulle ha ägt rum redan i november.

– Allt fler lockas av möjligheterna med digital handel, men för den som ännu inte tagit steget kan det vara svårt att veta var man ska börja. Andra har utvecklat försäljningen online, men inser att det gäller att hela tiden hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna på området. Oavsett vilket finns mycket att hämta på Distanshandelsdagen 2014, säger Jonas Ogvall, vd för svensk Distanshandel.

Annons

Rekordmånga talare

Årets mässa kommer att inhysa 115 utställare och i år framträder också rekordmånga talare. Bland annat berättar omvärldsanalytikern Stefan Hyttfors om framtidens trender när det gäller digital handel, och Jonathan Reynold från University of Oxford, talar om hur man ökar lönsamheten i ett e-handelsföretag.

– Distanshandelsdagen ger en möjlighet att ta del av allt det viktigaste marknaden har att erbjuda när det gäller tjänster till dig som är eller vill bli e-handlare, säger Jonas Ogvall.

Källa: Press

Annons