Svensk Distanshandel får ny VD med golfbakgrund

Bo Lindell har lämnat vd-posten hos Svensk Distanshandel (SDh) och hans efterträdare är Jonas Ogvall på 42 vårar. Jonas tog över rodret på SDh redan i tisdags, den första maj. Svensk Distanshandel som sedan den första januari i år ska bedriva e-handelsfrågor för Svensk Handel.

Jonas Ogvalls intressen skall vara matlagning och golf. Han har tidigare jobbat på Volvo Event Management som tydligen innefattade att organisera golf-evenemang. Jonas är dock laddad inför detta nya uppdrag:

– Det är med stor respekt och förväntan som jag tillsammans med mina kollegor tar på mig uppdraget att utveckla Svensk Distanshandel. Att få möjlighet att arbeta i en bransch som ökar med tvåsiffriga tal och där branschen blickar framåt kommer att vara en stor drivkraft för att vidareutveckla Svensk Distanshandels erbjudande till medlemmar och Business Partners, säger Jonas.

Annons

Vi får även reda på Jonas motto som är "Arbeta tillsammans för att göra det enklare att göra affärer". Vill ni veta mer om honom finner ni hans LinkedIn här.

Vi önskar Jonas välkommen till e-handelns värld och hoppas att han är redo för det nya uppdraget. Vilket borde innefatta att lyfta Trygg E-handel och skapa en starkare e-handelsenhet inom det samgående Svensk Handel och Svensk Distanshandel.

 

Källa: press

Annons