Svenska e-handlaren blev Årets Nätbutik – i Norge

"Levererar kvalitet hela vägen".

Det händer mycket kring herrmodehandlaren Care of Carl just nu. De har just förvärvat Gripenbro och lanserat en kollektion, tillsammans med det globala premiumvarumärket Polo Ralph Lauren.

Nu har de också blivit prisade som Årets nätbutik - i Norge. Man mottog priset i kategorin medium, där Apotea och Carlings stod som mottävlande. Därmed blev man den första svenska e-handlaren att vinna priset i grannlandet.

Annons

Care of Carl levererar kvalitet hela vägen. Det är blixtsnabba leveranser, en god köpupplevelse och en fantastisk kundservice. De lyckas dessutom väldigt väl med sin målgruppsanpassning – både på sajten, i sin marknadsföring och genom att man kan anpassa sitt köp – till exempel sy upp de nya kostymbyxorna, säger Kristin Hofmann, juryledare för näthandelspriset.

Det är Posten Norge och Bring som sedan 2005 kårat Årets nätbutik i Norge. Juryn har testat 157 av de 1 400 nominerade butikerna, i olika kategorier, grundligt. Man undersöker både affärsmodell, innovation, köpupplevelse och marknadsföring.

LÄS ÄVEN: Så fick svenska e-handlaren Polo Ralph Lauren på kroken: "Speciellt"

Annons