Svenska e-handlaren kan bli Årets Nätbutik i Norge – igen

"Blir bättre och bättre för varje år".

När Årets Nettbutikk, alltså årets e-handlare, skulle utses i Norge förra året så stod en svensk segrare till slut överst på pallen i kategorin för mellanstora aktörer. Det var Care of Carl som knep förstaplatsen före Carlings och Apotea.

Snart får de chansen att upprepa bedriften. Juryn och folket har nämligen sållat bland över 1 000 kandidater och utsett årets finalister och i kategorin medium återfinns, ni gissade rätt, Care of Carl.

Annons

Den här gången har man dock andra konkurrenter som vill snuva dem på titeln. Det två andra finalisterna i kategorin är modehandlaren Villoid och skönhetshandlaren tillika varumärket Linda Johansen.

Nätbutikerna i Norge blir bättre och bättre för varje år som går. Kunderna har kunnat nominera sina favoritbutiker på nätet sedan sommaren förra året och över 1 000 e-handlare blev nominerade. Efter en genomgång skalades fältet ned till 135 kandidater och juryn skred till verket för att grundligt granska hur väl de löser kundresan, säger Kjersti Pedersen, Posten Bring, i ett uttalande.

Några andra svenska kandidater blev det inte i år. Inte heller i kategorin liten eller kategorin stor. Vilka som till slut står som vinnare, det avslöjas den 13 februari när galan Netthandelsprisene går av stapeln den 13 februari på Sentralen i Oslo.

Det blir därmed 18:e året i rad som Årets Nettbutik koras, sedan Posten Bring instiftade priset 2005.

Kategori liten:
Hippi Grace
Klar Dag
Sapatos

Kategori medium:
Villoid
Care of Carl
Linda Johansen

Kategori stor:
Vinmonopolet
BliVakker
GetInspired

Annons
Annons