Svenska kedjan växer i Norge – öppnar ny butik: ”Så glada”

"En del i vår strategiska plan".

Hobbykedjan Panduro breder ut sig i allt högre takt. Imorgon, tisdag, öppnar man en ny butik i Norge när man slår sig ned i Markedets köpcentrum i Haugesund.

Vi är så glada att kunna öppna ännu en Panduro-butik på ett fantastiskt läge. Nu får även våra kunder i området mellan Bergen och Kristiansand en plats att besöka för råd och tips eller hjälp vidare med sina DIY-projekt, säger Richard Kemfors, vd för Panduro, i en kommentar.

Annons

Det väntar också en riktigt ordentlig premiärdag med såväl öppningserbjudanden som give aways till de första kunderna som handlar. Man kommer även att ha gratis aktiviteter varje dag under öppningsveckan.

Vi ser fram emot att öppna i Haugesund och hälsa många nya kunder välkomna. Butiken i Haugesund är viktig för oss som en del i vår strategiska plan för butiksnätet i Norge. Vi är glada över att kunna presentera vårt breda sortiment med kvalitetsvaror och att kunna hjälpa våra kunder med deras kreativa projekt, säger Elin Krogh Osa, Area Manager för Panduro i Norge.

Panduro grundades 1954 av Carl Panduro i Danmark, men 1962 flyttade huvudkontoret till Malmö och där har man blivit kvar sedan dess.

De har totalt 95 egna butiker, samt en webbutik, fördelade på Sverige, Danmark, Norge, Holland och Belgien.

Annons