Svenska plattformen ska ta Norge: “Vi ser en enorm potential”

"Tidpunkten är helt rätt".

Jetshop med kunder som Hööks, Chiquelle, Flattered, John Henric och många fler, väljer nu att storsatsa i Norge. Företaget har tidigare hjälpt det norska friluftsföretaget Bergans med deras e-handel, något som sägs ha gett mersmak.

För att vinna Norge har man rekryterat Martin Brekke, tidigare säljchef inom e-handel för Svea Finans i Norge. Han ska nu leda Jetshops satsning i grannlandet.

Annons

Tidpunkten för den här satsningen är helt rätt. Jag ser fram emot att få kombinera min erfarenhet och kunskap med Jetshops erbjudande, och skapa synergier som tar våra kunders affärer till nästa nivå, säger Martin Brekke, Senior Sales Executive på Jetshop, i ett pressmeddelande.

"Låsta i tunga och dyra system"

Enligt det svenska plattformsföretaget så sitter många norska e-handlare på gamla tunga system och man hoppas därmed kunna slå sig in på marknaden med sin molnbaserade e-handelslösning.

Vår erfarenhet säger att många idag är låsta i tunga och dyra system, då valet av plattform inte har analyserats tillräckligt. Vi ser en enorm potential i Norge; här finns möjligheter att verkligen göra skillnad för e-handlarnas omsättning online – med bättre lönsamhet som följd, säger Fredrik Hedblom, vd på Jetshop.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!