SYSteam och Avensia inleder e-handelssamarbete

Efterfrågan på e-handelslösningar integrerade med affärssystem ökar. Microsofts guldpartners inom respektive kategori e-Commerce och Affärssystem inleder därför ett samarbete för gemensamt kunna erbjuda en bättre lösning som ger ökad kundnytta, skriver SYSteam i ett pressmeddelande.

En förutsättning för effektiv och snabb utveckling av affärerna via nätet är att hela orderflödet till så stor del som möjligt är automatiserat och att information som t.ex. artikelbeskrivning och priser endast hanteras på ett ställe. Genom att integrera e-handelssystem och affärssystem får man en orderhantering som Â’hänger ihopÂ’, skriver SYSteam.

Annons

Affärsområdesansvarig för e-Commerce på Avensia, Jörgen Bertilsson, citeras i pressmeddelandet:

- Många kunder efterfrågar en totallösning för e-handel inklusive affärssystem och därför är vi mycket glada över att nu ha etablerat ett samarbete med SYSteam som är experter på retail och multikanal-implementationer av affärssystem.

Lansering av samarbetet kommer att ske med seminarier på Microsofts upplevelsecenter där företag kan testa flödet genom affärssystem och e-handelsplattform.

Annons