Nytt event: Ta chansen – gör din e-handel mer hållbar!

"Tillsammans kan vi göra skillnad".

2020 blev ett starkt år för många inom e-handeln, men med anledning av den rådande pandemin är det förmodligen många som ändå blickar framåt. Kanske blir 2021 det år då e-handeln på allvar ställer om i en mer hållbar riktning? Det hoppas i alla fall vi på Ehandel.

Den 28 januari arrangerar vi nämligen ett helt nytt e-handelsevent, som kort och gott fått namnet Hållbar E-handel. Det är en del av branschinitativet med samma namn och har helt enkelt tillkommit som ett sätt att rikta ett nytt och större fokus på hållbarhetsfrågorna. 2021 års event, som blir helt digitalt, kommer att bjuda på både inspiration och möjligheter till digital interaktion deltagarna emellan.

Annons

Klockan 8.00 till 10.00 är eventet endast öppet för medlemmar i Hållbar E-handel. Från klockan 10.00 välkomnas samtliga deltagare och sen pågår evenemanget fram till 15.30.

De senaste åren har vi sett en uppsjö av event som på olika sätt nischat sig inom e-handeln. Men trots det stora intresset för hållbarhetsfrågorna saknas det fortfarande något bra på det här temat. Det här eventet möter inte bara en riktigt stor efterfrågan utan har också möjligheten att på riktigt bidra till en mer hållbar e-handelsbransch, säger Sanna Thurdin, initiativtagare till Hållbar E-handel och affärsutvecklingschef på Ehandel.

Programmet för dagen håller fortfarande på att ta form men redan nu kan vi meddela ett starkt startfält. Bland talarna hittar vi bland andra Pär Svärdson, vd och grundare på Apotea, och Per Schlingmann, serieentreprenör och kommunikationsexpert.

Eventet är öppet för alla, oavsett om man arbetar för ett e-handelsföretag eller en leverantör. Det enda som krävs är att du är intresserad av hållbarhet och att driva branschen i rätt riktning. Tillsammans kan vi göra skillnad, säger Sahra Thurdin, eventchef på Ehandel.

den här sidan kan du läsa mer om eventet samt boka din biljett. Vi ses den 28 januari!

Annons