Tailor Store ger sig på den skräddarsydda kostymen

Näthandeln Tailor Store som nyligen lanserade ett nytt online-verktyg för att skräddarsy deras olika produkter, tar nu ytterligare ett steg mot deras framtidsvision. Tailor Store meddelar att man nu gjort en lyxprodukt tillgänglig för alla.

Tailor Store skall nu erbjuda skräddarsydda kostymer utöver deras huvudprodukt, den skräddarsydda skjortan. Med hjälp av 3D-teknik och avancerad matematik ska man skapa kroppsprofiler utifrån kroppens mått.

– Att tillverka en skräddarsydd kostym är ett hantverk med mycket kärlek. Traditionellt är det mycket tidskrävande för både kund och skräddare att få till den perfekta passformen. Men vi på Tailor Store har nu funnit en lösning. Med vår skräddarteknik och e-handelslösning erbjuder vi nu en kostym som håller högsta kvalitet på passform, snitt, sömmar och material, säger Tobias Lindblom, marknadschef på Tailor Store.

Annons

Milstolpe för Tailor Store

Skillnaden från den traditionella skräddarsydda kostymen är att kunden nu enkelt kan skapa sin måttprofil online. Måttprofilen kan sedan återanvändas varje gång kunden vill handla skräddarsydda plagg.

Precis som hos en vanlig skräddare klipps dock alla kostymens delar utefter varje kunds egna mått. I genomsnitt ska det ta runt 10 dagar att få sin kostym levererad.

– Vi är mycket stolta att nu även kunna erbjuda skräddarsydda kostymer online. Drivkrafterna för våra kunder är att de får unika kläder som de kan designa själva och få skräddarsydda. När vi nu lägger till kostymer till vårt produktsortiment är vi en komplett butik för skräddarsydda kläder. Detta är en milstolpe i företagets historia, säger Jan Höjman, VD på Tailor Store.

 

Källa: Press

Annons