Tailor Store har stora planer för sin vinnande E-handel

Den prisade e-handeln Tailor Store, med säte i Helsingborg, meddelar att de nu skalar upp verksamheten. Detta genom att förstärka sin marknadsavdelning och anställa CDON Groups tidigare chef för online-marknadsföring.

Tailor Store säger att de ska växa verksamheten och sätta skräddarsydda kläder på Europakartan. Mannen som skall hjälpa till med detta är Tobias Lindblom som närmast kommer ifrån CDON Group där han var Online Marketing Manager.

Jan Höjman, vd för Tailor Store, säger följande om Tobias och företagets planer framöver:

Annons

"Vi ser ljust på framtiden. Vi är mycket glada att vi lyckats knyta Tobias Lindblom till Tailor Store. Med hans breda erfarenhet från CDONgroups framgångar och kunskaper kring online marknadsföring och webb, kommer vi kunna nå ut i betydligt fler kanaler och öka våra konverteringsgrader. En nyckel till framgång är att vi i större utsträckning kan nå målgrupper som är vana att handla online.
...
Vår utmaning ligger nu i att få in nya besökare som lägger in sina mått en första gång. Därför satsar vi nu hårt på att öka vår marknadsföring att skala upp verksamheten under kommande år."

Tobias Lindblom som jobbat på CDON Group i sex år är laddad inför denna nya utmaning:

"Jag kommer kunna använda nästan alla de metoder och nätverk som jag använt för CDONgroups framgångar. Jag tror att alla kan hitta sina favoritkläder på Tailor Store när de själva kan designa dem och få dem skräddarsydda. Jag tror även att snygg personlig design och kvalitet vinner i längden Det ska bli en kul och spännande resa med Tailor Store."

Tailor Store omsatte 50 miljoner 2010/2011 och vann Årets e-handel på Retail Awards förra året. Företaget blev även utsett till Gasell av Dagens industri på grund av snabb tillväxt och bra resultat. Nu planerar de alltså att ta sin vinnande e-handel till nya nivåer och växa företaget utomlands. Det ska bli intressant att se vad Tobias kan göra för denna e-handel.

 

Källa: press

Annons