Tailor Store lanserar tjänst för skräddarsytt i mobilen

I mitten av förra året var vi på studiebesök hos Tailor Store i Helsingborg. En nätbutik som tidigt satsade på personaliserade produkter där man man kan skräddarsy sin egen skjorta precis som man vill ha den. Nu har man anpassat konceptet för mobilen.

Tailor Store ser precis som alla andra e-handlare hur den mobila handeln exploderar. Deras affärsidé är dock inte lika lätt att anpassa till alla olika skärmstorlekar, som en traditionell e-handel, då det förstås kräver en hel del funktioner för att skräddarsy en skjorta.

Upplevelse utöver det vanliga

Annons

Idag meddelar dock Tailor Store att man lanserat en ny webbapplikation, skjortdesignern, som ska fungera i alla enheter och upplösningar.

– Vi ökar nu kundernas shoppingupplevelse och gör den mer tidseffektiv och tillgänglig. Den nya skjortdesignern fungerar lika bra i alla slags enheter. Nu kan man enkelt designa plagg både på mobilen, surfplattan och i datorn. Slutresultatet visualiseras med vår egen teknik och ser fantastiskt ut. Det är en shoppingupplevelse utöver den vanliga e-handeln, säger Mats-Ola Ström, medgrundare till Tailor Store.

Roligare och lättare köp

Jan Höjman som är VD för nätbutiken och som även guidade oss runt deras lokaler i fjol, är även han övertygad om att klädinköpen kommer bli lättare med den nya skjortdesignern.

– Vi har länge haft en garantin på perfekta passform, ett genomtänkt och miljö- och CSR-tänk och när vi nu lanserar vi den nya skjortdesignern kommer klädinköp både bli roligare och lättare, säger Jan Höjman.

Ni finner den nya skjortdesignern här och även om vi inte testat den på alla enheter ser det ut att vara ett gediget arbete bakom. Det är ett enkelt flöde men samtidigt fullproppat med funktioner.

Förhoppningsvis kan Tailor Store nu fortsätta sin skräddarsydda resa in i dagens värld full av olika mobila enheter.

 

Annons

Källa: Press

Annons