Teknikmagasinet storsatsar på expressleverans: ”Viktig pusselbit”

42 butiker kliver ombord hos Foodora.

De befann sig nästan ett år i rekonstruktion som till slut ledde till konkurs, då kom nya ägare in i bilden men även dessa försattes i rekonstruktion ett halvår efter uppköpet. Då fick Teknikmagasinet sin andra överlevnadschans - när ett helt nytt bolag, Matera Retail Group AB, blev är prylkedjans nya ägare.

LÄS ÄVEN: Nya ägaren talar ut – så här ska Teknikmagasinet överleva

Annons

Den nya ägaren skriver i ett pressmeddelande att starten har varit framgångsrik och att Teknikmagasinet är redo för att börja satsa digitalt.

En av de första satsningarna genomfördes så sent som i slutet av fjolåret när prylkedjan krokade arm med Foodoras q-handelsplattform. Teknikmagasinets sortiment tog emots väl av kunderna, som framför allt efterfrågat hörlurar, spel och tillbehör för gaming.

Så nu storsatsar kedjan på Foodoras expressleveranstjänst genom att ansluta alla sina 42 Teknikmagasinet-butiker runt om i hela Sverige till plattformen.

Foodoras q-handel är en viktig pusselbit för att öka Teknikmagasinets tillgänglighet, säger Ulrika Göransson, vd på Teknikmagasinet.

Teknikmagasinet kommer att finnas tillgänglig på Foodora i Stockholm, Linköping, Eskilstuna, Örebro, Jönköping, Göteborg, Luleå, Halmstad, Gävle, Borlänge, Umeå, Skellefteå, Falun, Uppsala och Västerås.

Det känns väldigt roligt att Teknikmagasinet satsar och nu öppnar sina butiker runt om i hela Sverige, säger Sofia Gunnmo, e-handelschef på Foodora.

Annons